sâmbătă, 5 februarie 2011

A apărut revista Blog@ru’ mureşean! Prima revistă tipărită şi dedicată blogosferei româneşti! Ediţia nr 1!


Da! În cursul zilei de joi, 3 februarie 2011, s-a “născut” primul număr al revistei Blog@ru’ mureşean - prima revistă tipărită şi care, odată ieşită “vie şi nevătămătă”, dintre “fiarele contorsionate” ale unei tipografii digitale, a avut “la naştere” 100 grame, 210 mm lăţime, pe 297 mm lungime, era full color şi tare dornică să facă “primii paşi” spre chioşcurile de difuzare presă scrisă!
Ieri, zi de vineri, redacţia noastră s-a şi aflat în posesia primului număr al revistei Blog@ru’ mureşean!
Revista va fi pusă în vânzare, începând cu ziua de luni, 7 februarie 2011, la toate chioşcurile de presă scrisă, din interiorul  Mall-urilor din Târgu-Mureş şi la câteva tarabe de vânzare presă scrisă, din centrul oraşului. În restul judeţului, revista poate fi găsită la aceleaşi unice chioşcuri destinate vânzării de presă scrisă, existente în localităţile judeţului.
        Tot ieri, în aceiaşi zi de vineri dar pe seară, în cadrul restrîns al redacţiei noastre, a avut loc un scurt eveniment memorialistic, udat din plin, cu suc şi cafea şi dedicat  apariţiei revistei Blog@ru’ mureşean. Mai jos vă şi prezentăm câteva secvenţe, de la eveniment.
..................
....................
Ce va urma?
        Va avea loc o şedinţă de redacţie, în care… se va decide dacă departamentul “corectură” va mai rămâne în viaţă, asta datorită greşelilor lingvistice existente în acest prim număr şi pentru care ne şi cerem public, scuze - (cu toate că vina a căzut, în final, tot pe umerii tipografului zeţar, care deh, obosit, a ciopârţit pe ici-colo, din frumoasa limbă română) - şi se va mai decide şi când va începe prima campanie de advertoriale, destinate blogosferei mureşene.
Cum s-a luat déjà hotărârea ca articolele despre blogosferă, publicate în revistă, să nu fie publicate integral şi pe blog, ca o măsură de combatere a crizei financiare de moment, nu-mi rămâne decât să pun punct aici acestei scurte introduceri.
        Până la o viitoare reîntâlnire, vă aşteptăm aici, pe blog, comentariile şi eventualele sugestii.
        Pe curând.
        Magda M.M.

6 comentarii:

Bianca spunea...

Eu va urez multa bafta in munca ce ati inceput-o si sa aveti cati mai multi cititori!!!

Bogdan Anghelina spunea...

Vă mulțumesc pentru mențiune. Vă urez succes cu proiectul, am să caut și eu în Sighișoara revista iar dacă am să o găsesc revin și cu o părere. Inițiativa este bună, păcat că sunt atât de puțin bloggeri mureșeni.
Cât despre proiect, dacă aveți nevoie de parteneri nu ezitați să mă contactați!

Dan Ghemeș spunea...

succesuri !

Virtualkid spunea...

Va doresc sa aveti bafta in aceasta incercare.

http://tarnaveniro.blogspot.com/ spunea...

Rusine, ati chefuit fara mine, ete NA, doar suc si cafea,whisky-ul unde la-ti ascuns?
Glumesc, la inplinirea unui an de revista sper sa fiu si eu intre cei 300-400 invitati,
Bafta X 1000 ;)

Oana Marginean spunea...

Felicitari!!! Maine zbor si eu catre chioscul de ziare! Da, da, zbor! Si de nu gasesc revista, ii bai! Multa, multa bafta! :)