Contact

Revista
Blog@ru' mureşean
ISSN 2069 – 6515
ISSN-L = 2069 – 6515
Management
Director General
Fondator
Julien Tănase

Redacţia:
Redactor-şef
Maria Magdolna M.

Grafică şi DTP
Raoul Edward Garonne T.

Redactori
Alexandra Ţifrea, Pui Ionel, 
Dragoş Mureşan, Lavinia Măgheran, 

Colaboratori
Ionci Farkaş, Botond Macula

Fotografii artistice
XX

Montaj şi Tipar
Tipografia 
TipoTex - Brasov

Adresa pentru corespondenţă
Târgu-Mureş, Of. P. nr 9, C.P. nr. 914, Judeţul Mureş
Telefon 0742-307.309
Adresa blog revistă: www.blogaru-muresean.blogspot.com

Revista este publicată  de firma SC JR COMPANY SRL. Toate drepturile de reproducere sunt rezervate. Pentru utilizarea de materiale publicate în revistă, vă rugăm să contactaţi redacţia.
……………………………………………………………………
Conform legilor în vigoare, răspunderea juridică pentru conţinutul articolelor, interviurilor şi materialelor publicate, aparţine direct autorului, persoanei citate sau agenţiei
de presă care a furnizat informaţia publicată.
Opiniile personale, rubricile cu caracter de pamflet, fotografiile însoţite de texte, precum şi cele notate cu "T", au caracter de pamflet şi trebuie tratate ca atare, în spiritul libertăţii presei.


2 comentarii:

Anonim spunea...

In primu` rand " neatza " la toti (pe la ora 18) !
Asa cum am spus si la intrunire, sunt foarte incantat de aparitia unei reviste pentr blogarimea mureseana...si asa nu e foarte numeroasa (din cate stiu eu pana acum). Tin sa va felicit pe toti cei care au pornit cu ideea si pe domnu` Julien care are initiative...una si una ! Felicitari la toata echipa si succes cu revista !
Sincere salutari de la domnu` Mistocala

@ domnu` Julien : Daca mai ramane in " pcioare " oferta de la intrunire, sunt foarte interesat :) astept un mail de la dvs sau un semn de viata pe mailu ce-l gasiti pe blogu-miu la sectiunea Despre :)

loredana spunea...

Sant un pic invidioasa pt "promovarea" ta,nu cumva ai putea sa imi imprumuti si mie ideea ta mare care ai avut-o? Glumeam...felicitariiiii...aplauzele dispar repede...dar respectul si admiratia raman ptr eternitate.Ce ai tu in comun cu un gigant??? ... raspund eu...santeti mereu la inaltimea situatiei...nu ai permis nimanui sa spuna ...ca e imposibil...tu ai facut totul posibil...mult succes cu revista si felicitari echipei.Sincere salutari de la o admiratoare