duminică, 6 martie 2011

Confesiunile unei eleve nimfomane: “Tipu' ejaculase la intrare… Nici măcar nu semnalizase!“


Cum lumea e încă timorată în faţa unei fetişcane care le poate spune de la obraz, ce şi cum e cu sexu' libertin, ne-am hotărât să tragem la sorţi şi pe cine va cădea păcatu' din redacţie, acela sau aceea, să-i pună Lav-iniei o întrebare legată de sex. Ceva legat însă de problemele lui (ale ei) sau ale amicilor lor, de care or fi auzit.
S-au codit masculii din redacţie însă în final, sticla a fost întoarsă, s-a învârtit ea ce s-a învârtit, până s-a oprit în dreptul “studentului” nostru; Puiuţu, pe numele mic. Iar Puiuţu a înghiţit în sec şi în final s-a încumetat să-i pună “sexpertei” noastre, de servici, următoarea întrebare; “De ce are un adolescent ejaculări precoce, cu toate că are o prietenă stabilă?” şi îi povesti fetei despre problemele sexuale ale unui amic de-al său, pe nume Bobi, care, se cuminţise de curând, adică nu mai umbla decât c-o singură fată însă tipul avea o mare problemă; ejacula precoce!
Iar bietul Bobi, nu ştia ce să mai facă, din cauza problemei sale.
Răspunsul Lav-iniei îl publicăm în rândurile care urmează!              
(Redacţia)
………………………………………………….
“Înainte de a-i răspunde lui Puiuţu la întrebare, am să vă povestesc o altă întâmplare (precoce) prin care am trecut.
Se întâmplase acu' vreo 3 ani, de ziua mea, când, împreună cu nişte vecini de pe la bloc, ne-am dat pe băute, pornoşaguri, limbi frate, de mă transformasem în curva lăbarilor ălora, care,  cred că până la mine, nu mai văzuseră femeie în viaţa lor!
Totul a început de la un pahar de pălincă, apoi altu şi altu, până i-am uitat numărul şi m-am pomenit că jucam cărţi pe dezbrăcatelea, iar 2 dintre tipi au avut parte de primul lor sărut ca  adolescenţi (lol). Unu dintre ei era loser atunci şi loser a rămas până azi, căci de curând am aflat că tot laba i-a rămas prietenă fidelă.
Dar… să nu mă abat de la subiect!
Băi, şi ne-am încins şi unu dintre ei a propus o altă regulă la poker. Cică fiecare dintre ei avea acces la câte 5 minute petrecute cu mine, în intimidate, dacă pierdeam mâna, de parcă eu eram “miss  piţipoanca”!
Zis şi făcut! Primul a fost cel mai tare-n gură dintre ei, un gagiu înalt şi schilod, dar căruia îi pocniseră déjà nasturii de la prohabul pantalonilor, la cât era de excitat. Cum şi mie mi se pusese pata, mi-am zis că asta e şansa mea şi… eram hotărîtă să-i ofer partida vieţii lui!
Tipu m-a tras după el, în subsolul de la bloc, unde era un întuneric de-ţi puteai scoate ochii, că nu-ţi mai erau de folos. Până să apuc să mă obişnuiesc cu întunericul, gagiul a şi pus mâna pe pantalonii mei şi am simţit cum rămân doar în chiloţi. Mi-era clar!
Renunţasem la tot ceea ce înseamnă preludiu. Adios frecat de ţîţe, masturbări, limbi sau supt de… Futai să fie!...
Mă întoarse cu spatele spre el, îmi crăci picioarele, de era să cad în spagat şi… m-am pus pe aşteptat. Abia aşteptam să-şi înfingă în mine generozitatea naturii cu care îl înzetrase din plin maică-sa, şi pe care mi-o şi imaginam ca fiind groasă cât un salam cristim… şi-l aşteptam pregătită, în timp ce-n cap nu aveam decât un singur gând. Să mi-o trag, până la epuizare! Să mi-o trag, până îl las leşinat şi lipsit total de… generozitatea-i naturală.
Aşteptam imaginându-mi ce partidă bună am prins. La un moment dat, mă îngrijorasem gândindu-mă că ceilalţi, se vor plictisi de aşteptat şi vor pleca. Mi-am zis însă că nu-i nici o problemă, căci undeva în întunericul din spatele meu, aveam ce-mi doream! Şi nu vroiam altceva decât să urlu odată de plăcere, cît mă ţineau corzile vocale! Şi nerăbdătoare, pe bâjbâitelea, am şi întins mâna pe întuneric, căutând să-l înfing odată în mine.
Nu înţelegeam de ce nu mă lipea odată de perete, să mă facă tablou!
Tablou am rămas, dar nu din cauza lui. Cu mâna îi apucasem  generozitatea naturală care, numa generoasă nu mai era! În schimb, nenorocitu' apucase déjà să-şi dea drumul, iar sperma mă atinsese pe una dintre buci. Şi ce buci înfierbîntate aveam!
Puţulică ăsta, până să îmi dau eu seama, ejaculase la intrare. Nici măcar nu semnalizase înainte, să mă atenţioneze; fă, fereşte-te că-mi dau drumu! Labagiu’ dracului!...
M-am ofticat atunci şi l-am dat dracului pe prost, şi mi-am scos pârleala cu unul din amicii săi. Nu-l pot uita însă pe nevrednic, cum m-a lăsat proastă, în vreme ce el îşi dăduse drumu, cu viteza MIG-ului.
Şi pentru că se aşteaptă un răspuns de la mine, am să mă adresez direct lui Bobi, amicul colegului meu de redacţie;
Bobiţă, amice,
Ţi-o spun din start, s-ar putea să te fi plictisit oarecum de fofoloanca noii tale prietene şi din obişnuinţă, o dai ca orbu. Sau ai vreo dereglare hormonală ori pur şi simplu, tipa e prea strîmtă pentru tine.
Nu cred că aventurile precedente influenţează relaţia ta sexuală decât dacă te gîndeşti la vreo ţîţoasă cît o freci pe noua ta prietenă. Asta explică multe.
Încearcă să te masturbezi şi vezi cît ţine, dar s-o faci într-un ambient degajat, fără să stai stresat că vine mă-ta de la servici.
Dacă se exclud ce am menţionat mai sus, atunci trecem pe latura psihică, Eşti tu stresat cînd faci sex, neodihnit şi vrei să-i arăţi tipei tale, cine e tăticu'! Renunţă la a mai face pe eroul.
Cazuri ca ale tale sunt sute.
Dacă problema ta persistă, prezintă-te urgent unui psiholog.
Nu ştiu ce vîrstă ai, poate te-aş fi ajutat mai mult, dacă ne-am fi văzut, dar nu mă lasă şefu! Mă şi dă afară de la revistă şi nu merită, pentru o simplă tăvăleală. Nu?”
Pe data viitoare.

Lav-inia M.

Niciun comentariu: