joi, 24 martie 2011

Câteva amănunte. Câteva schimbări. Câteva noutăţi!

Suntem datori cititorilor noştri cu o explicaţie, în legătură cu  „tăcerea” noastră subită. Nu a fost intenţionată ci cauzată de fel şi fel de evenimente, unele mai inedite decât altele...
        În primul rând, revista a renunţat la serviciile fotografilor de la Xprime, pentru motive ce ţin de... „nepotrivire de caracter”! Aşa ar suna cred, un motiv de „divorţ”, elegant şi discret. Din aceste considerente,  nici nu vom intra în alte amănunte. Cert e că în final, revista a bătut palma pentru o colaborare cât mai îndelungată, cu alţi fotografi profesionişti şi prin urmare, în paginile revistei veţi regăsi noi şi inedite PICTORIALE ale frumoaselor noastre mureşence, care s-au arătat dornice să pozeze în faţa obiectivelor de fotografiat.
        Un alt motiv al tăcerii noastre „suspecte” a avut ca motivaţie, o negociere, care nu a luat încă sfârşit! Putem însă, în sfârşit, vorbi despre ea!
        E vorba de o asociere la vârf sau de o preluare a revistei de către o altă firmă! Nu ştim amănunte şi nici nu vă putem dezvălui acum alte detalii. Ce ştim cu siguranţă e faptul că revista, pardon, conducerea revistei a primit o ofertă de asociere, vânzare de acţiuni, chestiuni din astea care, ce-i drept, mă depăşesc dar despre care ştiu sigur că nu s-au finalizat nici până la ora actuală. Nu ştim nici acum, dacă „vom fi preluaţi” sau doar ne vom pomeni pe cap cu mai mulţi şefi. Zău aşa!
Vă vom ţine însă la curent, indiferent ce ne va rezerva viitorul!
        După cum aţi putut observa, am adăugat pe blog-ul revistei un nou gadget; abonarea prin e-mail! E simplu; introduceţi adresa dvs de e-mail şi veţi fi la curent cu postările noastre de pe blog! Astfel, ne ajutaţi să nu mai fim acuzaţi de vreun cârcotaş, că facem „spam”, dacă dorim să vă ţinem la curent cu noutăţile!
        O altă noutate ar fi faptul că revista e în căutare de redactori, în regim de colaborare! Prin urmare, până la un alt anunţ oficial, am fost  „împuternicit” să vorbesc şi despre acest lucru. Oricine doreşte să colaboreze cu revista... cu condiţia să fie locuitor al Târgu-Mureşului şi să ştie să scrie şi în limba română (!!)... şi va trece şi de examinarea conducerii, poate să trimită un e-mail cu nr. său de telefon şi un scurt CV, pe adresa tanase.julien@gmail.com şi va fi contactat pentru interviu.
        Ar mai fi câte ceva de menţionat dar nu prezintă importanţă acum. Evident, toate concursurile revistei au fost sistate, pe termen nelimitat, până la noi ordine!
Până la o nouă reîntâlnire, vă doresc o zi bună.

Colectivu’ de redacţie,
prin Dragoş M. – redactoru’ de servici

Niciun comentariu: